• +36-30-509-5250
practice image

Bemutatkozás

A Novotta Ügyvédi Iroda a XIII. kerületben található a Hegedűs Gyula utcában. Az Iroda főként polgári jogi területen tevékenykedik, azonban a nagyszámú megbízásra tekintettel szakterületeinket folyamatosan bővítjük. Együttműködésben állunk több ingatlanirodával és más ügyvédi irodákkal is a hatékonyabb ügyintézés érdekében.

Az ügyvédi tevékenységet angol és német nyelven is ellátjuk, az elkészített okiratokat szükség szerint idegen nyelvre lefordítjuk – amennyiben szükség van rá, úgy intézkedünk a hiteles fordítás elkészítéséről -, és ügyfelünk rendelkezésére bocsátjuk.

Az iroda elsősorban gazdasági társaságok alapításával, társasági szerződésmódosítással, gazdasági társaságok képviseletével, ingatlan adásvételek lebonyolításával, valamint a gazdasági életben előforduló szerződések elkészítésével és az ezzel kapcsolatos ügyintézéssel foglalkozik. Az elektronikus eljáráshoz szükséges elektronikus aláírással rendelkezünk.

Személyes konzultációra előzetes bejelentkezés alapján kerül sor, időpontot az alábbi elérhetőségen tudunk adni: +36-30-509-5250 mobiltelefonszámon, vagy az alábbi e-mail címen:

A telefonos időpont egyeztetés illetve a személyes konzultáció során tájékoztatjuk ügyfeleinket a jogi tanácsadás ügyvédi munkadíjáról.

Kapcsolat

  • 1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 28. 2/1. (kapucsengő: 16)
  • +36-30-509-5250